Organisaties die op One Small Step beroep doen, kunnen, afhankelijk van de situatie,  overheidssteun krijgen, gaande van 50% tot zelfs 100% van de advies- en begeleidingskosten.
Contacteer ons, wij zoeken het voor u uit.

Spinwest
 • Marc Bogaert helpt in opdracht van het Ondernemerscentrum West-Vlaanderen ondernemingen nieuwe businessmogelijkheden identificeren, uitwerken, evalueren en opzetten. 
  Voor meer info: Spinwest
Strategisch Innoveren
 • Met Steun van Agentschap Ondernemen voert One Small Step, samen met Thin Ice, het begeleidingstraject “The Second Phase” uit. Dit traject omvat een Entrepreneurial Boot Camp, waarin bedrijven die nieuwe businessactiviteiten willen ontwikkelen leren het potentieel van hun idee evalueren.  Dankzij de financiële steun van het Agentschap Ondernemen kunnen alle bedrijven, groot of klein, deelnemen. .
  Voor meer info : The Second Phase
Strategisch Innoveren
 • One Small Step, als initiatiefnemer en coördinator van het consortium-Impuls, is erkend voor het EFRO-programma “Strategisch Innoveren”, dat KMO’s steun verleent.
  Voor meer info : Strategisch Innoveren
Spin-Offs industriele en diensten
 • One Small Step is erkend voor het EFRO-programma “Spin-offcreatie in Vlaanderen”, dat KMO’s en GO’s steun verleent voor het bedenken en opzetten van nieuwe business-activiteiten.
  Meer info: Innotek